Introductie
Doe de test
Support
Mijn profiel
 
 

De WO test

 
Voordat je begint met het invullen van deze vragenlijst, is het van belang dat je de volgende punten zorgvuldig leest:

Vragen
De Werkondernemerschapstest bestaat uit een vragenlijst met 151 stellingen die gaan over voorkeuren en gedrag in werksituaties. Met de vragenlijst worden persoonlijkheidskenmerken en (werk)waarden die belangrijk zijn voor werkondernemend gedrag in kaart gebracht.

Voorspellen
Lees elke vraag zorgvuldig. Maak een afweging in hoeverre de uitspraak wel of niet op jou van toepassing is. Ga hierbij uit van je gedrag in werksitaties. Het gaat om wie je feitelijk bent en niet om wie je zou willen zijn. Wie je feitelijk bent, voorspelt het beste hoe succesvol je kunt zijn in je werk.

Tijdsduur
Het invullen van de vragenlijst duurt gemiddeld 20 minuten. Maar er is geen sprake van een tijdslimiet. Je kunt dan ook je eigen tempo aanhouden. Wel blijkt het eerste oordeel/antwoord vaak het juiste te zijn. Neem dan ook niet te veel tijd om antwoorden tegen elkaar af te wegen.

Later verder gaan
Als je je in de vragenlijst bevindt, worden de antwoorden automatisch opgeslagen wanneer je een pagina verder gaat. Je kunt tussentijds uitloggen of teruggaan naar het overzicht en op een later moment weer terugkomen. Je begint dan weer op de pagina waar je bent gebleven.